Når du føler dig stresset og har brug for øjeblikkelig lettelse, er der nogle skridt, du kan tage for at berolige dig selv og håndtere stressen.  
Når man bliver forladt af nogen man elsker, kan det føles som om jorden forsvinder under ens fødder. Smerten ved at blive forladt kan være uudholdelig, og det kan være endnu mere svært når man mangler svar, hvorfor det skete.
Et mål bliver levende når vi går ned i detaljen. 
Kritik kan forstyrre vores indre fred og få os til at gøre en helt masse som udefra ser mærkeligt ud.
Giv dig selv en pause. At give dig selv en pause i ny og næ, gør at du får mere gjort. Selv korte pauser er med til at give et mentalt og fysisk boost. 
Livet handler ikke om at fjerne lidelse og modgang, men om hvordan vil evner at håndtere det når det kommer, for det gør det. 
Dine værdier er som et sæt tæer på fødderne. Du bruger dem hele tiden. De skaber balance, når du står oprejst, men når nogen eller noget træder på dem, så gør det ondt. Du føler dig fastklemt og trækker dig væk.
Men når alt kommer til alt, så er dine bekymringer overflødige og hjælper ikke til andet end, at du bekymrer dig yderligere.
Kender du det, at du tror, at andre er bedre, klogere og dygtigere end dig? Du tror, at de ikke oplever at tvivle på sig selv, at tale nedsættende eller grimt til sig selv. ’Jeg fandt ud af, at sådan var det ikke’