Coaching

Coaching er til dig som gerne vil udvikle dig fagligt og personligt. 
I coaching sessionerne sætter vi gang i dine indre tankeprocesser, skaber overblik og stiller skarpt på det som er dit hovedmål.
I coaching samtalerne benytter vi konkrete værktøjer, som skaber tilpas forstyrrelse til at du kan udvikle og implementere brugbar ny viden til fremadrettet brug.
Du vil opnå større selvindsigt og mere bevidsthed om hvad det er DU ønsker og hvordan du med målrettet samtaler øger din chance for at nå dertil.

 

Til dig der ønsker at få;

  • Nye mestringsstrategier
  • Øje på egne styrker og blinde vinkler
  • Grundlæggende mere viden om egne værdier
  • Evnen til at kunne genkende adfærd som står i vejen for det du arbejde med
  • Personlige værktøjer til at handling og meningsfuldhed
  • Evnen til at kunne kende egne styrker og svagheder, vide hvordan du bedst bruger det konstruktivt

Forskellen på individuel terapi og et coaching forløb

I coachingsessioner arbejde vi målfokuseret og starter med at udarbejde konkrete mål, hvorefter en plan for gradvis handling kobles på, i de individuelle samtaler har vi fokus på det liv vi står i med oplevelser, tanker og følelser, som alle lige vigtige elementer for at skabe en forståelse og blive klogere på hvem vi er og hvordan vi som person ønsker at leve vores liv.

Book en gratis afklarende samtale

Få en gratis afklarende samtale på 15 minutter via telefon eller Google Meet.
Her finder vi sammen ud af om jeg er det rette match for dig, inden du sætter dig i min sofa.

❝Jeg startede et coachingforløb op, da jeg fik mit første lederjob. Jeg manglede sparring omkring det som ramte mig på jobbet og et fristed hvor jeg kunne ligge alt på bordet. Jeg føler at samtalerne har været et godt mix af min rolle som leder og hvordan jeg er som person. Jeg ved nu hvad der trigger mig og hvordan jeg håndterer det. Det er en stor gave at vide som leder. ❞

Sanne Rose psykoterapi individuel terapi coaching børne/unge samtaler i kolding

Hvem er jeg?

Gennem de sidste 18 år har jeg arbejdet med mennesker med udfordringer. Mennesker som alle er strandet et sted i livet, hvor noget er svært – og som har haft brug for støtte til at vælge deres egen vej og genfinde ligevægten i livet. Fundamentet for min klinik, som jeg har haft i Kolding siden 2017, er derfor såvel de psykologiske værktøjer, jeg har tilegnet mig gennem min uddannelse som bl.a psykoterapeut, som den praktiske erfaring, som jeg som ansat i Kolding kommune har opbygget sideløbende.

Med venlig hilsen

Sanne Rose

Sanne Rose psykoterapi individuel terapi coaching børne/unge samtaler i kolding

Har du brug for en snak?

Her kan du booke din samtale med mig.
Hvis du har svært ved at finde en tid der passer, så er du velkommen til at kontakte mig.