Category: Selvudvikling

Giv dig selv en pause. At give dig selv en pause i ny og næ, gør at du får mere gjort. Selv korte pauser er med til at give et mentalt og fysisk boost. 
Livet handler ikke om at fjerne lidelse og modgang, men om hvordan vil evner at håndtere det når det kommer, for det gør det. 
Dine værdier er som et sæt tæer på fødderne. Du bruger dem hele tiden. De skaber balance, når du står oprejst, men når nogen eller noget træder på dem, så gør det ondt. Du føler dig fastklemt og trækker dig væk.
Kender du det, at du tror, at andre er bedre, klogere og dygtigere end dig? Du tror, at de ikke oplever at tvivle på sig selv, at tale nedsættende eller grimt til sig selv. ’Jeg fandt ud af, at sådan var det ikke’
Sanne Rose psykoterapi individuel terapi coaching børne/unge samtaler i kolding

Hvem er jeg?

Gennem de sidste 18 år har jeg arbejdet med mennesker med udfordringer. Mennesker som alle er strandet et sted i livet, hvor noget er svært – og som har haft brug for støtte til at vælge deres egen vej og genfinde ligevægten i livet. Fundamentet for min klinik, som jeg har haft i Kolding siden 2017, er derfor såvel de psykologiske værktøjer, jeg har tilegnet mig gennem min uddannelse som bl.a psykoterapeut, som den praktiske erfaring, som jeg som ansat i Kolding kommune har opbygget sideløbende.

Med venlig hilsen

Sanne Rose

Sanne Rose psykoterapi individuel terapi coaching børne/unge samtaler i kolding

Har du brug for en snak?

Her kan du booke din samtale med mig.
Hvis du har svært ved at finde en tid der passer, så er du velkommen til at kontakte mig.