Børne/unge samtaler

Der er rigtig mange unge, der har svært ved at tale med deres forældre om de problemer, de går og bokser med. De går alene med det, gemmer på følelserne og fortæller ikke, hvad der fylder i deres liv.

Og får derfor ikke input, som kunne åbne nye veje.

​Er du én af dem, så skal du først og fremmest vide, at det er vigtigt for alle at have én at snakke med. At finde det sted, hvor du ikke føler dig “forkert” – for du er formentlig slet ikke “forkert”. Du er bare på vej til at finde dit ståsted og dine værdier i livet … uden helt at være der endnu.

​Hos mig er du et voksent menneske med problemer, som du ikke ønsker at involvere dine nærmeste i. I fuld fortrolighed kan du tale med mig om det, der rører sig og skabe et nyt overblik. Uden at du er til besvær eller bliver set skævt til, fordi det ikke lige “kører” for dig!

Her er tryghed, håb og omsorg!

Samtalerne kan hjælpe dig, der..

  • Ikke føler dig god nok
  • Føler dig presset i hverdagen 
  • Dig som ønsker bedre at kunne håndtere daglige udfordringer
  • Dig som gerne vil tale fortroligt en anden end de voksne der er omkring dig

Sådan foregår børne/unge samtaler

En ungesamtale forgår ved at du kommer her hos mig i klinikken. Du kan vælge at komme alene eller tage dine forældre med. Det er dig der bestemmer hvad vi skal tale om og hvad du ønsker at vi sammen skal arbejde med. Jeg stiller spørgsmål og kommer med input undervejs. Vores samtaler har fokus på dig og det du mener er vigtigt i dit liv.

Familieterapi

Ved at få en fælles samtale sammen som familie, giver det mulighed for at fokusere på alle som en helhed. Her vil det være muligt i fællesskab at udforske hinandens følelser og styrke kommunikationen til hinanden.
Jeg vil guide jer igennem samtalen og hjælpe jer med værktøjer, der kan styrke jeres udvikling sammen, hvortil det også er min opgave at skabe et rum hvor der fokuseres på forståelse og at blive hørt.
Familieterapi er også en god idé, hvis man har et barn der går til børne- ungesamtaler.
Samtalen varer 90 min.

❝Min datter kom til Sanne da hun var 14 år, hun havde det svært og vi kunne som forældre ikke altid få lov til at hjælpe hende. Ofte så skændtes vi og konfliktede over det mindste. Hos Sanne fik vores datter et frirum og vi blev over tid inviteret ind og fik et helt andet syn på vores datters udfordringer. Jeg føler det har bragt os tættere sammen som familie. ❞

Book en gratis afklarende samtale

Få en gratis afklarende samtale på 15 minutter pr telefon.
Her finder vi sammen ud af om jeg er det rette match for dig, inden du sætter dig i min sofa.

Sanne Rose psykoterapi individuel terapi coaching børne/unge samtaler i kolding

Hvem er jeg?

Gennem de sidste 18 år har jeg arbejdet med mennesker med udfordringer. Mennesker som alle er strandet et sted i livet, hvor noget er svært – og som har haft brug for støtte til at vælge deres egen vej og genfinde ligevægten i livet. Fundamentet for min klinik, som jeg har haft i Kolding siden 2017, er derfor såvel de psykologiske værktøjer, jeg har tilegnet mig gennem min uddannelse som bl.a psykoterapeut, som den praktiske erfaring, som jeg som ansat i Kolding kommune har opbygget sideløbende.

Med venlig hilsen

Sanne Rose

Sanne Rose psykoterapi individuel terapi coaching børne/unge samtaler i kolding

Har du brug for en snak?

Her kan du booke din samtale med mig.
Hvis du har svært ved at finde en tid der passer, så er du velkommen til at kontakte mig.