Book din tid her

Første gang du booker en tid hos mig, vil det være nødvendigt at oprette en bruger. 
Det eneste du vil modtage fra mig, er notifikationer i forbindelse med din bookede tid. 

Du kan læse om min aflysningspolitik og betalingsmetoder nederst på siden. 

Aflysningspolitik

Afbud senest 24 timer før aftalt tid, ved for sen eller manglende afbud, betales takst svarende i henhold til ovenstående.

Betaling

Der betales ved afslutningen af de enkelte sessioner. Klippekort betales forud.
Der kan afregnes kontant eller via MobilePay.

Henvisning

Det er desværre ikke muligt at gøre brug af en henvisning fra egen læge til psykoterapi. 

Hvad er forskellen på en psykolog og en psykoterapeut? 
En psykolog har en kandidat uddannelse fra universitetet. Det betyder at de er uddannet til at kunne vurdere og stille en diagnose. 
En psykoterapeut er uddannet til at hjælper personer med udfordringer i forbindelse med personlige eller psykiske kriser, såsom angst, sorg, stress o.lign.
Dertil kan en psykoterapeut også hjælpe mennesker, som ikke nødvendigvis har en krise, men som blot ønsker at lære sig selv bedre at kende og få muligheden for at udvikle sig personligt eller professionelt. Psykoterapi handler i sin enkelthed om evnen til at støtte og hjælpe mennesker med at forstå og identificere deres problemstillinger, for derefter at arbejde mod at skabe forandring i det personlige eller profesionelle liv.
Uddannelsen til psykoterapeut tager 4 år, og her er det et krav at psykoterapeuten selv går gennem terapi, for at kunne få egenerfaring med teorier og metoder fra uddannelse.