Familieterapi

Familieterapi er for jer, der ønsker et frirum, hvor I kan tale sammen. Åbent fortroligt og i fred og ro. Hverdagen er fyldt til randen med pligter -og det skaber følelsen af, at vores samtaler bliver mere og mere praktiske, og vi glemmer hinanden og det, som betyder allermest.

Det er I ikke alene om. 

I familieterapi hos mig får I bragt svære emner i spil. Vi skaber roen og tryghed til, at I kan få fortalt hinanden det, der ligger dybt og vigtigt. Jeg vil i samtalerne være med til at guide, vejlede og stille spørgsmål – og I vil opleve åbenhed, respekt og en nysgerrighed, der kan hjælpe med at åbne dialogen mellem jer som familie. 

Familieterapi kan hjælpe jer med..

  • Tillidsbrud til genvundet tillid
  • Dårlig kommunikation og skænderier til respektfulde samtaler
  • Travlhed til mere fokus på os
  • Fra manglende interesse til større forståelse og forbundethed
  • Værktøjer til bedre harmoni

Sådan foregår et forløb i familieterapi

Familieterapi foregår sammen i klinikken. 

Den første samtale er en samtale hvor i giver jer tid til at beskrive det i ønsker jer hjælp til og hvor vi sammen kan benytte os af, at jeg intet kender til jer og derved kan stille spørgsmål og bidrage med værktøjer ind i det som jeg høre vil give mening. 

Samtale 2-? forgår ofte samlet men kan også med stor effekt være hvor I kommer i klinikken hver for sig. Grunden til at man som par søger professionel hjælp kan være mange og ofte er der et behov for at begge parter også arbejder med deres egne udfordringer. 

Udgangspunktet er at samtalerne er fælles og at I nærmere jer et fælles mål for jeres parforhold.  

Familieterapi kræver mod og åbenhed, det kræver at begge parter er motiveret og ønsker at arbejde med sig selv. Familieterapi er ikke et quickfix eller en hurtig måde at løse årelange problemer mellem hinanden på, det er mere en seriøs og respektfuld måde at håndtere sig selv og relationen mellem hinanden på.

Book en gratis afklarende samtale

Få en gratis afklarende samtale på 15 minutter via telefon eller Google Meet.
Her finder vi sammen ud af om jeg er det rette match for dig, inden du sætter dig i min sofa.

❝Min kone og jeg startede i parterapi efter jeg havde være utro med en anden. Det var svært at møde op første gang i klinikken, det hele var så skamfuldt og vi var begge kede af det. Jeg vil ikke sige at terapi kan redde alle forhold, men vi fandt ud af hvordan vi kunne komme tilbage til at elske hinanden og begynde at tale sammen.❞

Sanne Rose psykoterapi individuel terapi coaching børne/unge samtaler i kolding

Hvem er jeg?

Gennem de sidste 18 år har jeg arbejdet med mennesker med udfordringer. Mennesker som alle er strandet et sted i livet, hvor noget er svært – og som har haft brug for støtte til at vælge deres egen vej og genfinde ligevægten i livet. Fundamentet for min klinik, som jeg har haft i Kolding siden 2017, er derfor såvel de psykologiske værktøjer, jeg har tilegnet mig gennem min uddannelse som bl.a psykoterapeut, som den praktiske erfaring, som jeg som ansat i Kolding kommune har opbygget sideløbende.

Med venlig hilsen

Sanne Rose

Sanne Rose psykoterapi individuel terapi coaching børne/unge samtaler i kolding

Vil i finde hinanden igen?

Her kan i booke jeres samtale med mig.
Hvis i har svært ved at finde en tid der passer, så er i velkommen til at kontakte mig.