Individuel online terapi

Individuel terapi er for dig, der ønsker at skabe forandring i dit liv og her ønsker en professionel sparringspartner, der lytter og hjælper dig videre i din udvikling.

Det er også muligt at opnå denne udvikling via et online forløb.
Her kan jeg tilbyde dig en dybdegående samtale, hvor vores fælles fokus er dig og din udvikling, uanset om du kæmper med angst, depressioner, stress eller føler du står fast i livet.

Med online individuel terapi vil du opleve en bekvem og fleksibel samtale med mig, hvor jeg kan møde dig i dine behov og din hverdag. Du kan f.eks sidde derhjemme, på dit kontor eller et andet sted, hvor du finder ro og trygge rammer.

Online terapi forløb til dig, der..

  • Har bedst med at sidde derhjemme.
  • Vil have tilpasset samtaler til din daglige kalender.
  • Dig/jer der ikke kan deltage fysisk pga geografi.

Online parterapi

Med online parterapi kan vi sammen skabe et rum, hvor i frit kan tale sammen og hvor jeg kan hjælpe jer med at navigere gennem udfordringer og dermed finde en fælles vej fremad. 

Ved at tage parterapi online, har i mulighed for at deltage i terapisessioner sammen, uanset hvor i befinder jer. Vi skaber et digitalt rum, som giver jer tryghed til at udforske jeres følelser, for bedre at kunne styrke jeres kommunikation og samtidig have ro til at arbejde på jeres forhold og forbindelse til hinanden. 

Uanset hvilke udfordringer i står overfor, vil forløbet altid blive tilpasset jeres behov, så i kan få genoprettet et sundt forhold med meningsfulde ændringer for en fremtid sammen. 

❝Sanne har hjulpet mig med at finde de rette værktøjer til at kunne arbejde med min tankemyller, som samtidig har givet mig en bedre nattesøvn.❞

Kvinde, 29 år

❝Sanne har hjulpet mig med at finde de rette værktøjer til at kunne arbejde med min tankemyller, som samtidig har givet mig en bedre nattesøvn.❞

Kvinde 29 år

Book en gratis afklarende samtale

Få en gratis afklarende samtale på 15 minutter pr telefon.
Her finder vi sammen ud af om jeg er det rette match for dig, inden du sætter dig i min sofa.

Sanne Rose psykoterapi individuel terapi coaching børne/unge samtaler i kolding

Hvem er jeg?

Gennem de sidste 18 år har jeg arbejdet med mennesker med udfordringer. Mennesker som alle er strandet et sted i livet, hvor noget er svært – og som har haft brug for støtte til at vælge deres egen vej og genfinde ligevægten i livet. Fundamentet for min klinik, som jeg har haft i Kolding siden 2017, er derfor såvel de psykologiske værktøjer, jeg har tilegnet mig gennem min uddannelse som bl.a psykoterapeut, som den praktiske erfaring, som jeg som ansat i Kolding kommune har opbygget sideløbende.

Med venlig hilsen

Sanne Rose

Sanne Rose psykoterapi individuel terapi coaching børne/unge samtaler i kolding

Har du brug for en snak?

Her kan du booke din samtale med mig.
Hvis du har svært ved at finde en tid der passer, så er du velkommen til at kontakte mig.