“Fokuser på næste skridt… 
Ikke hele rejsen.”

Familiekonsulent

​Psykoterapi er et tæt og nærværende samarbejde mellem dig og mig som psykoterapeut – og en fællesbetegnelse for samtalebehandling. Psykoterapi hjælper dig med at afklare dine udfordringer baseret på ideen om at give dig dybere indsigt i dine tanker – og muligheden for at forandre dem trin for trin.

I de terapeutiske samtaler arbejder vi ud fra den metode, som jeg vurderer som den rigtige for dig. Mit valg af enten den systemiske/narrative metode eller den kognitive terapi er afgørende for, at du føler dig hjulpet til løsninger, der giver dig mening, og som du fremadrettet kan bruge i dit personlige liv og dit liv sammen med andre.

Kognitiv adfærdsterapi

Kognitiv adfærdsterapi er en struktureret og evidensbaseret terapiform som grundlæggende arbejder med at vi sammen kigger på tanker og følelser, som to forbundet kognitive mekanismer,  tankerne og følelserne kobler vi på adfærd. En struktureret kortlægning af vores egen indre “tankemaskine”  kan skabe større forståelse for hvordan vores sind virker og hvad der er automatik og ude af vores kontrol. samtidig kan indsigt heri gøre det muligt at skabe overblik og nye handlemuligheder, som ofte giver mening og bedre resultat hen imod det som vi ønsker . Kognitiv adfærdsterapi bruges ofte i forbindelse med behandling af angst, stress og OCD men er også yderst effektfuld ved andre problemstillinger. 

Man kan med fordel bruge bestemte skemaer og modeller i samtalerne og ved hjemmearbejde. Jeg bruger kun hjemmearbejde i de tilfælde hvor du og jeg er enige om at det vil være hjælpsomt, da det for mange vil være svært at implementere i hverdag og dermed være grobund for nye frustrationer.

Psykoterapi er for dig, der..

.. Ønsker en forandring i dit liv- og har brug for at tale med en professionel sparringspartner, der kan fokusere på dig og din udvikling. Psykoterapi kan handle om ensomhed, angst, frygt, stress. Det kan tage afsæt i noget stort som en livskrise, en skilsmisse, et brud, følelsen af depression og modløshed 
– eller de udfordringer, som vi møder i en travl hverdag med krav, forventninger og skuffelser. Intet er uvigtigt og ligegyldigt, når det fylder i dit hoved og i dit liv. 

Kontakt mig direkte

Sanne Rose psykoterapi individuel terapi coaching børne/unge samtaler i kolding

Hvem er jeg?

Gennem de sidste 18 år har jeg arbejdet med mennesker med udfordringer. Mennesker som alle er strandet et sted i livet, hvor noget er svært – og som har haft brug for støtte til at vælge deres egen vej og genfinde ligevægten i livet. Fundamentet for min klinik, som jeg har haft i Kolding siden 2017, er derfor såvel de psykologiske værktøjer, jeg har tilegnet mig gennem min uddannelse som bl.a psykoterapeut, som den praktiske erfaring, som jeg som ansat i Kolding kommune har opbygget sideløbende.

Med venlig hilsen

Sanne Rose

Sanne Rose psykoterapi individuel terapi coaching børne/unge samtaler i kolding

Har du brug for en snak?

Her kan du booke din samtale med mig.
Hvis du har svært ved at finde en tid der passer, så er du velkommen til at kontakte mig.